Schoolzorg begeleidingstrajecten

Onze begeleidingstrajecten zijn ontworpen om jongeren te ondersteunen bij de specifieke uitdagingen die ze kunnen tegenkomen tijdens hun schoolperiode.

Of het nu gaat om vastlopen op school, tegen obstakels aanlopen buiten de schoolmuren, of een nieuwe kans zoeken buiten het traditionele schoolsysteem – wij hebben trajecten op maat ontwikkeld om jongeren te helpen bij hun unieke reis. Ontdek hoe wij individuele groei aanmoedigen en jongeren voorbereiden op een zelfstandige toekomst. Leer meer over onze begeleidingstrajecten en de diverse manieren waarop we jongeren ondersteunen in hun schoolervaring.

(Voor jongeren die vastlopen op school)

In het Schoolbuddy Traject richten we ons specifiek op jongeren die wellicht tegen obstakels aanlopen in hun schoolcarrière. Wij begrijpen dat elke jongere zijn eigen unieke uitdagingen kent. Daarom hebben we dit traject ontworpen met één duidelijk doel voor ogen: het bieden van persoonlijke begeleiding op de plek die er het meest toe doet, namelijk op school.

> Lees meer over het Schoolbuddy traject

(Voor jongeren die zowel op school als daarbuiten vastlopen)

Het Schoolbuddy+ Traject is specifiek ontworpen voor jongeren die niet alleen op school, maar ook buiten de schoolmuren tegen uitdagingen aanlopen. Wij begrijpen dat de strijd die jongeren ervaren vaak niet beperkt blijft tot de klaslokalen. Het Schoolbuddy+ Traject is ontwikkeld om begeleiding te bieden op zowel school als daarbuiten.

> Lees meer over het Schoolbuddy+ traject

(Voor jongeren die niet meer naar school gaan)

In het SchoolReady Traject stellen we samen met de jongere haalbare doelen op en bieden we individuele begeleiding om hun potentieel te ontsluiten. Onze kleinschalige aanpak zorgt voor een persoonlijke en betrokken ervaring, waarbij de nadruk ligt op het creëren van een positieve basis voor verdere groei.

> Lees meer over het Schoolready traject

(Voor jongeren die terugkeren van detentie)

In ons School Re-integratie Traject leggen we de focus op jongeren die terugkeren na detentie, waarbij we erkennen dat zij specifieke uitdagingen kunnen tegenkomen in hun weg naar herintegratie in het schoolsysteem. We begrijpen dat elke jongere unieke obstakels en behoeften heeft, en daarom streven we ernaar om hen te ondersteunen bij het overwinnen van deze uitdagingen en het herstellen van een succesvolle schoolbetrokkenheid.

>Lees meer over het School Re-integratie traject

Partners en samenwerkingen