Modulen als begeleidingsinstrument

Wij bieden verschillende modulen aan waar we jongeren begeleiden en essentiële vaardigheden aanleren. Onze modulen, waaronder ondernemerschap, grafisch ontwerp, marketing en kledingbedrukking, dienen als krachtige begeleidingsinstrumenten. Deze modules bieden niet alleen praktische kennis en vaardigheden, maar creëren ook een omgeving waarin jongeren zich in diverse situaties bevinden om sociaal-emotioneel te groeien.

Wat maakt onze modulen uniek?

Elke module is ontworpen om jongeren uit te dagen en te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Of het nu gaat om het verkennen van ondernemingsmogelijkheden, het creëren van grafische ontwerpen, het begrijpen van marketingstrategieën of het bedrukken van kleding, onze modulen bieden een breed scala aan ervaringen.

Onze modulen zijn niet alleen gericht op begeleiding, maar ook op het aanleren van waardevolle vaardigheden. Of het nu gaat om communicatie, creatief denken, projectmanagement of ambachtelijke kledingbedrukking, elke module draagt bij aan de ontwikkeling van praktische en overdraagbare vaardigheden.

Ondernemerschap

In ons begeleidingstraject maken we gebruik van ondernemerschap als een krachtige tool om jongeren te begeleiden.

Grafisch ontwerp

In de module Grafisch Ontwerp leren jongeren niet alleen de kunst van visuele creatie.

(Internet) Marketing

In de dynamische omgeving van de marketingmodule verwerven jongeren een diverse reeks vaardigheden, waaronder communicatievaardigheden en analytisch denken

Kledingbedrukking

Deze module biedt een combinatie van creativiteit en praktische toepassing, waardoor jongeren hun eigen unieke kledingstukken kunnen creëren.

Partners en samenwerkingen